Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Cars και βραβείο Νο 2 και 3!!!

Καλησπέρα ωραία μου παρεούλα!! Τι μου κάνετε? Ζεσταίνεστε καθόλου?? Εμείς βράζουμε!!! Κάθε μέρα παραλία έπρεπε να είμαστε αλλά έλα που δεν την έχουμε δίπλα μας!!! Τέλος πάντων, καύσωνας είναι θα περάσει (ελπίζουμε)!
Σήμερα θα σας δείξω κάτι που έφτιαξα για μια βάφτιση πέρσι το Νοέμβρη. Δεν είναι πολλά αλλά νομίζω είναι γλυκούλια! Βρουμ λοιπόν και φύγαμε........!!!!!

Good evening my dear friends!! How are you? Isn't it a little bit hot?? It feels like boiling for us!!! We should be by the beach every single day but it's not very near!!! Anyway, it's a heatwave and it will go away soon (hopefully)!
Today I' m showing yo something I made for a christening last November. It's not a lot of things but I believe they are cute! Get ready, set, go.....vroummmmm..............!!!!!!!!!!!





Και τώρα επανέρχομαι με δύο βραβειάκια που έλαβα! Το πρώτο είναι από την Ελένη και τη Νικολέτα από το http://periperaste-parakalo.blogspot.gr/ που μου έδωσαν το βραβείο:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! 

Και το δεύτερο είναι από την Κατερίνα και το http://cyclamina.blogspot.gr/

Σ'ευχαριστώ Κατερινάκι!!! 

Τώρα για το πρώτο βραβείο πρέπει να πω 11 πράγματα για τον εαυτό μου και για το δεύτερο να απαντήσω σε 7 ερωτήσεις! Πάμε λοιπόν:
1. Είμαι μαμά 2 αγοριών 4 και 2,5 ετών!
2. Μ'αρέσει να δημιουργώ πράγματα (δεν το είχατε καταλάβει ε?). Είμαι ικανή να ξενυχτήσω για να τελειώσω κάτι που μου καρφώθηκε στο μυαλό!
3. Τρελαίνομαι για υφάσματα!
4. Μ'αρέσει πολύ η διακόσμηση και γενικά να αλλάζω μονίμως (ευτυχώς μόνο τα αντικείμενα) τα πράγματα στο χώρο μου αλλά πάντα οικονομικά ή και με καθόλου χρήματα! 
5.  Μ'αρέσει να διαβάζω λογοτεχνία! Οπότε αν δεν ξενυχτάω για να φτιάξω κάτι μπορεί να ξενυχτάω για ένα βιβλίο!
6. Είμαι ξεροκέφαλη (ό,τι μου καρφωθεί στο μυαλό που λέγαμε)!
7. Είμαι γλυκατζού! Μπορώ να ζήσω μόνο με γλυκά! Ποιος χρειάζεται φαγητό???? 
8. Είμαι σπιτόγατα! Κακό αυτό, θα έπρεπε να βγαίνω πιο συχνά (απόψε όμως θα πάω θέατρο)!!!
9. Η αγαπημένη μου εποχή είναι η άνοιξη!
10. Όταν αγχώνομαι γίνομαι τρομερά πιεστική απέναντι στους δικούς μου ανθρώπους! Πρέπει να το ελέγξω αυτό!
11. Είμαι τρομερά αναλυτική στις αφηγήσεις μου! Όταν σου περιγράφω ή αφηγούμαι κάτι θα το πάω όπως λέει και η αδερφή μου μέσω Καπερναούμ!!!
Οι ερωτοαπαντήσεις:
1. Αγαπημένο περιοδικό: Έτσι απλά και Mirror.
2. Αγαπημένη μουσική: Ξένη ποπ.
3. Youtube guru: δεν έχω, sorry.
4. Είδος μακιγιάζ: α) Smoky και β) φυσικά μάτια με κόκκινα χείλη ( όχι και τα δύο ταυτόχρονα χαχαχα!)
5. Αγαπημένο μέρος διαμονής: Το σπίτι μου (ως σπιτόγατα). Αν ήταν όμως άλλη χώρα θα διάλεγα τη Γαλλία.
6. Αγαπημένη ταινία: You've got mail(και γενικά οι ρομαντικές ταινίες με τη Meg Ryan στα νιάτα της - πριν τραβηχτεί)
7. Αγαπημένο χρώμα: Μ' αρέσουν όλα. Είμαι είτε των neutral χρωμάτων (στο χώρο μου) είτε αυτό που λένε βάλτε χρώμα στη ζωή σας (στα ρούχα)!

Τώρα περνάω στα Blogs που θα ήθελα να παραλάβουν το βραβειάκι. Επειδή το πρώτο βραβείο πρέπει να το δώσω σε 11 Blogs και το δεύτερο σε 7 πειράζει που εγώ θα δώσω και τα δύο σε συνολικά 11 Blogs? Ελπίζω να μην παραβαίνω τους κανόνες αλλά είμαι καινούργια στο άθλημα και ακόμη ανακαλύπτω καινούργια (για εμένα) blogs!!! Συγχωρέστε με!!!
Πάμε λοιπόν! And the awards go to:


Καλό απόγευμα!!!!!!


2 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρήκα και ευχαριστώ πολύ για το βραβείο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και λίγο αργοπορημένη , σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείακι που μου χάρισες , και ένα μεγαλο μπράβο για τις δημιουργιες σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή